Gestul inedit în semn de salut făcut de Ludovic Orban și Nelu Tătaru înaintea ședinței de la Ministerul Sănătății

Data actualizării: Data publicării:
Ludovic Orban si Nelu Tataru

Prim-ministrul Ludovic Orban a ajuns, vineri dimineață, la Ministerul Sănătății pentru întâlnire de lucru cu Nelu Tătaru, noul ministru al Sănătății. Cei doi s-au salutat într-un mod inedit pentru a păstra distanța și pentru a se proteja în această perioadă. 

"Un ministru nou trebuie să formuleze o propunere de secretar general cu care să facă echipă", a declarat șeful Executivului la intrarea în Minister. 

Vineri este prima zi de lucru a lui Nelu Tătaru în calitate de ministru al Sănătății. 

În şedinţa de Guvern de joi, Orban i-a solicitat noului ministru al Sănătăţii, Nelu Tătaru, să convoace un colegiu al ministerului pentru a stabili foarte clar toate măsurile care vor fi luate în continuare pentru combaterea efectelor pandemiei COVID-19, scrie Agerpres.

"Mâine dimineaţă (n.r. - vineri) voi veni alături de dumneavoastră la Ministerul Sănătăţii şi solicitarea mea e să convocaţi un colegiu al ministerului, astfel încât să stabilim foarte clar toate măsurile care vor continua şi, de asemenea, toate măsurile noi pe care le vom lua în funcţie de evoluţiile care au apărut şi care continuă să apară", a anunţat premierul Ludovic Orban.

Nelu Tătaru a preluat joi portofoliul de la Sănătate, după ce Victor Costache a demisionat din funcţie.

Noul ministru al Sănătăţii, Nelu Tătaru, le-a transmis, joi, membrilor Guvernului că, pentru a nu avea în ţară "o altă Suceavă", contează pe ajutorul lor, astfel încât situaţiile asemănătoare înregistrate la alte spitale din ţară în contextul pandemiei COVID-19 să poată fi controlate corespunzător.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri