Nicușor Oacă: Remus Rădoi a pus poliția pe piste false

Data actualizării: Data publicării:
nicusor oaca

Jurnaliștii Digi24 au stat de vorbă cu Nicușor Oacă, după ce poliția a făcut mai multe percheziții la apropiați ai săi, în ziua în care Alexandra Măceșanu, o tânără de 15 ani, a sunat la 112 pentru a anunța că a fost răpită. Polițiștii ar fi fost îndrumați către el de omul de afaceri Remus Rădoi.

Nicușor Oacă: Acest, nu pot să îl numesc om, monstru care a ucis copile nevinovate și care ascunde modul în care le-a ucis și unde le-a ascuns. Îl cunosc, așa, din oraș, că ne cunoaștem, e un oraș foarte mic și ne cunoaștem.

Reporter: Cum era ca om?

Nicușor Oacă: Nu avea prieteni, era ca un lup singuratic ăsta, era un om dubios, nu știu să fi avut prieteni în Caracal. Nu știu că ar da informații poliția la interlopi, dar știu o conversație între domnul adjunct Alexe și domnul Rădoi Remus, care îi îndruma pe niște piste false, adică îi trimitea la anumite adrese în loc să se ducă unde descria fata că este, adică în Bold. A indicat adresa. În Redea, două adrese.

Reporter: Cine stă acolo? Au legătură cu dvs.?

Nicușor Oacă: Da, sunt cunoștințe, prieteni de-ai mei, doi frați și încă un băiat, Dan. Nu au legătură cu această crimă. Sunt oameni pașnici, nu au dosare penale.

Reporter: Nu au găsit polițiștii nimic?

Nicușor Oacă: Nu. Au verificat, bine au făcut, dar trebuiau să verifice și unde era fata.

Remus Rădoi, despre care vorbește Nicușor Oacă, este omul de afaceri din Caracal, care a fost sunat de fostul adjunct al IPJ Olt, Nicolae Alexe, ca să îl ajute în operațiunea de căutare a Alexandrei Măceșanu. Remus Rădoi a fost sunat de 10 ori de polițistul care coordona ancheta, chiar daca teoretic comisarul șef ar fi trebuit să colaboreze cu STS, DOS ori SRI. Deși credea că va obține informații prețioase despre victimă, polițistul nu a aflat nimic. Dar a oferit date confidențiale din anchetă. Firma de pază a lui Remus Rădoi asigură, între altele, paza Complexului energetic Oltenia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri