Foto Patronii stației GPL din Crevedia promit să reconstruiască toate casele afectate de explozii. Localnicii au fost chemați la discuții

Data actualizării: Data publicării:
Exploziile de la Crevedia au lăsat în urmă dezastru.
Exploziile de la Crevedia au lăsat în urmă dezastru. Inquam Photos / George Călin

Patronii fostei stații GPL din Crevedia promit să reconstruiască toate casele afectate de exploziile devastatoare de săptămâna trecută. 

Sinistrații din Crevedia care și-au pierdut locuințele după tragedia de sâmbăta trecută, soldată cu trei morți și zeci de răniți, vor fi față în față cu reprezentanții firmei care deține fosta stație GPL.

Un document publicat în urmă cu scurt timp, semnat de cei doi administratori, Ionuț Doldurea și cosmin Stînga, arată că societatea FLAGAS se oferă să plătească toate daunele și chiar să reconstruiască toate casele distruse total sau parțial.

Luni la prânz, la primăria din Crevedia, care a publicat acest document pe rețelele sociale are loc o întâlnire între localnicii interesați și doi reprezentanți ai companiei.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a anunţat că, în urma exploziilor de la staţia GPL de la Crevedia, 10 case sunt distruse, iar alte 75 au fost avariate, conform datelor centralizate la nivelul autorităţilor din Dâmboviţa. În urma suflului celei de-a doua explozii au fost avariate şi autospeciale ale pompierilor dar şi unul dintre roboţii de intervenţie.

Firma Flagas SRL îi aparţine fiului primarului PSD din Caracal, Ionuţ Daniel Doldurea.

Acţionarii firmei Flagas SRL sunt Ionuţ Daniel Doldurea (51%) si Cosmin Ionuţ Stinga (49%).

Citește și: Povestea bărbatului care vrea să doneze două case victimelor exploziei de la Crevedia: „Am venit aici pentru că am văzut dezastrul” 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri