Adrian Năstase, pe blog: „Ultimele luni au fost, poate, cele mai grele din viața mea”

Data publicării:
adrian 20nastase 20blog-55684

„Dragii mei prieteni... Cred că așa ar trebui să încep postarea de astăzi, îndreptată, în primul rând, către cei care mi-au fost alături în această perioadă grea și care se așteaptă, poate mai mult decât alții, să vadă un semn de la mine și altfel decât pe acest blog”, scrie fostul premier în postarea de marți.

„Ultimele luni au fost poate cele mai grele din viața mea, nu doar din cauza privașiunilor la care am fost supus, cât mai ales din cauza senzației pe care am avut-o, pe care o am de fapt de mai mulți ani, că gândirea liberă a devenit un lux”, adaugă fostul premier, eliberat condiționat în cursul zilei de luni.

El le cere „prietenilor” săi să îi înțeleagă dorința de a petrece mai mult timp alături de familie în perioada următoare. „Nu înțelesesem până acum în mod deplin cât de sfâșietor poate fi să nu iți poți îmbrățișa copiii sau soția de fiecare dată când dorești să faci acest lucru și să numeri fiecare secundă până o vei putea face”, mai spune Adrian Năstase.

„Vă asigur că nu voi renunța să lupt pentru valorile în care cred”, conchide el.

În postarea de luni, Adrian Năstase anunța că, pentru câteva zile, vrea doar să respire „libertatea din afară” și să se gândească la proiectele sale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri