Exclusiv Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei. Romașcanu: Vedem cum ne poziționăm. Există un deficit de imagine

Data actualizării: Data publicării:
gabriela firea prezinta bilantul mandatului sau
Foto: captură video Facebook/ Gabriela Firea

Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Lucian Romașcanu, a declarat, vineri, la Digi24, că decizia partidului de a o susține pe Gabriela Firea la alegerile locale din 2024 pentru Primăria București va fi analizată în perioada următoare, adăugând că „mai este mult” până la scrutinul electoral. El însă afirmă că există „cu certitudine un deficit de imagine în acest moment”.

„Până în acest moment este această decizie a PSD. Vor fi analize în perioada următoare. Doamna Firea s-a suspendat și din funcțiile politice. Mai este mult până la alegeri, un an de zile. O să vedem cum ne poziționăm în perioada următoare. 

Chiar și doamna Firea a acuzat o campanie care să o împiedice în a candida la București. Cu certitudine, există un deficit de imagine în acest moment, lucrurile sper să se așeze, iar după demisiile care vor urma de la USR și de la PNL să trecem la rezolvarea problemelor. Mai e un an de zile. Prioritățile naționale sunt altele în acest moment, decât candidații partidelor la diverse alegeri locale”, a declarat Lucian Romașcanu.

Acesta a spus că, în ceea ce privește imaginea PSD, „nu știu în ce putem cântări acest deficit” „Probabil că în sondaje, analize...Sunt estimări. PSD nu a făcut niciun sondaj cel puțin deocamdată, iar lucrurile pe care le-am perceput ca fiind importante pentru sănătatea actului de guvernare și a partidului au fost luate și de premier și prin asumare onorabilă de către cei doi miniștri. Mai departe o să vedem”.

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea, a demisionat vineri din Guvern după o discuție cu premierul și președintele PSD, Marcel Ciolacu, ca urmare a scandalului „azilelor groazei”. Este a doua demisie după cea a ministrului Muncii, Marius Budăi.

Fostul edil al Capitalei a anunțat și că se suspendă din funcțiile deținute în PSD.

Editor : Alexandru Costea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri