Ce spune Tăriceanu despre tentativa de asasinat care l-ar fi vizat pe Dragnea

Data actualizării: Data publicării:
170614_CONFERINTA_DRAGNEA_TARICEANU_01_INQUAM_Photos_George_Calin

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că nu a știut de tentativa de asasinat de care a vorbit partenerul său de coaliție, președintele PSD, Liviu Dragnea.

170614_CONFERINTA_DRAGNEA_TARICEANU_01_INQUAM_Photos_George_Calin
Foto: Inquam Photos/George Calin

„Nu am fost înștiințat de asasinare. Știți ce se întâmplă, dacă aveți întrebări legate de lucruri care sunt relevante pentru agenda publică ...”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Șeful ALDE și al Senatului a spus că el nu a primit o astfel de amenințare și a adăugat: „Unii sunt mai nervoși și pot profera astfel de amenințări verbal”.

 „S-a încercat asasinarea mea. Am avut o tentativă anul trecut. În aprilie. Au venit patru străini, au fost cazaţi la Athenee Palace, din ce mi s-a spus. Au stat trei săptămâni aici. Am scăpat. Au ajuns în preajma mea. Asta nu înseamnă că mi-am luat pază sau că o să-mi iau. Suntem într-un stat parţial mafiot. Statul paralel este o mafie”, a declarat, recent, Liviu Dragnea.

Întrebat dacă a aflat cine i-a plătit pe cei patru străini, liderul PSD a răspuns: „Da, dar nu pot spune asta, un om foarte celebru în lume”. Apoi, întrebat dacă se gândește la cineva din străinătate, adică la George Soros, Dragnea a spus: „Nu mă gândesc la Soros, el se gândeşte la mine. Dar nu ştiu dacă aici era treaba asta”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri