Sari la conținut

Chirica spune că Dragnea trebuie să demisioneze de la şefia PSD

Primarul PSD al Iaşiului Mihai Chirica susţine că Liviu Dragnea ar trebui să-şi dea demisia de la şefia PSD, motivând că "degringolada din partid, dar şi din România i se datorează sută la sută" liderului social-democrat. ”Cred că s-a mai născut o dată Nero, care nu vede decât o singură modalitate de a părăsi tronul, prin arderea cetăţii", a spus Chirica, citat de News.ro.

Mihai Chirica a declarat miercuri, la finalul şedinţei Consiliului Local Iaşi, că liderul PSD Liviu Dragnea ar trebui să-şi dea demisia din fruntea partidului, atât pentru degringolada din partid, cât şi pentru cea din România.

”Nu să se retragă, ci să-şi dea demisia. Degringolada în care se zbate România de astăzi şi PSD de astăzi i se datorează în proporţie de sută la sută. Să îşi dea demisia pentru a nu fi demis. Ar fi ultima măsură de onoare pe care ar putea să o ia, având în vedere că România este pe descreştere, într-un haos evident, politic şi administrativ. Şi nu cred că haosul mai poate să guverneze în momentul de faţă”, a spus Mihai Chirica.

El a afirmat că în România lucrurile merg prost din cauza ambiţiilor lui Dragnea.

”Cred că s-a mai născut o dată Nero, care nu vede decât o singură modalitate de a părăsi tronul, prin arderea cetăţii. Iar cetatea se cheamă România şi e păcat că reinventăm pagini rele din istoria acestei Europe. Sper să ia o decizie înţeleaptă în continuare”, a mai declarat primarul Iaşiului Mihai Chirica.

Pe aceeași temă