După ce a rămas fără „femeia independentă”, Ciucă spune că se va baza pe „resursa umană” pentru lista la europarlamentare

Data actualizării: Data publicării:
nicolae ciuca face declaratii
Nicolae Ciucă spune că „nu crede că mai este timp pentru surprize”. FOTO: Inquam Photos / George Călin

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă la Primăria Beclean, că luni se va decide în Coaliţie cine deschide lista la europarlamentare, după demisia Ramonei Chiriac. „Nu cred că mai este timp pentru surprize şi ne vom baza pe resursa umană a partidului, pe cei care au fost nominalizaţi şi aprobaţi”, a precizat Ciucă, potrivit News.ro.

„Am fost surprinşi şi noi de această decizie, în momentul de faţă, după ce a avut loc BPN -ul la PNL, CPN-ul la PSD, nu cred că mai este timp pentru surprize şi ne vom baza pe resursa umană a partidului şi pe cei care au fost deja nominalizaţi şi aprobaţi în birourile de conducere ale partidului”, a afirmat Nicolae Ciucă, întrebat dacă s-a decis cine va deschide lista PSD-PNL la europarlamentare.

„Nu am stabilit, urmează să ne vedem luni, avem Coaliţie şi stabilim cine va deschide lista”, a mai spus el.

Prim-vicepreşedintele PNL, europarlamentarul Rareş Bogdan, a subliniat, joi seară, că retragerea de pe lista de candidaţi la alegerile europarlamentare a Ramonei Chiriac este o lecţie pentru fiecare partid şi a afirmat că nu mai susţine un independent în fruntea acestei liste. Rareș Bogdan crede că el sau Mihai Tudose de la PSD pot deschide această listă.

Joi, la scurt timp după ce PSD și PNL au anunțat că lista comună la europarlamentare a fost validată, Ramona Chiriac, care ar fi trebuit să deschidă această listă, a anunțat că se retrage.

 

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri