Daniel Suciu: Candidez pentru președinte executiv al PSD într-un moment important pentru partid

Data publicării:
daniel suciu inquam octav ganea 20190219225140_OGN_5105-01
Daniel Suciu, Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Vicepremierul Daniel Suciu a confirmat pe Facebook că va candida, la congresul din 29 iunie, pentru funcția de președinte executiv al PSD, spunând că demersul său are loc într-un moment important pentru partid. Pentru aceeași funcția și-a anunțat candidatura și Daniel Florea, primarul sectorului 5.

Țin la fiecare coleg de-al meu, încă din prima zi în care m-am înscris în PSD. Am trecut prin multe, am suferit înfrângeri, ne-am bucurat când am avut aprecierea oamenilor. Am fost consilier județean, deputat, lider de grup si acum ministru, dar cea mai importantă calitate este cea de coleg al tuturor care cred că PSD a făcut, face și va face lucruri bune pentru România. Am făcut și greșeli și trebuie să ni le asumăm, pentru că doar așa vom recâștiga încrederea oamenilor. Așadar, candidez pentru funcția de președinte executiv al PSD, într-un moment important pentru partid, însă rămân acelasi om pe care s-au putut baza mereu. Le mulțumesc colegilor mei de acasă și tuturor celor ce se vor alătura acestei noi provocări pentru viitorul PSD", a scris Daniel Suciu, pe Facebook, citat de Mediafax.

Pentru aceeași funcție și-a anunțat candidatura și Daniel Florea, primarul sectorului 5.

Surse politice declarau pentru Mediafax că premierul Viorica Dăncilă îi susține pe Daniel Suciu pentru funcția de președinte executiv al partidului și pe Marius Dunca, fost ministru al Tineretului, pentru cea de secretar general PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri