Imparțial. Ședința CSAT pe tema privatizării CFR Marfă, între „joc” și „dezmăț de comunicare”

Data publicării:
sedinta csat presidency ro 17 iun-1

E joc. Traian Băsescu foloseşte vara, iar politicienii se duc în concediu. Traian Băsescu a ştiut să folosească vara din 2005 incoace. Își pregăteşte toamna, care va fi agitată. Traian Băsescu este in formă şi vom avea o conferinţă de presă după CSAT, la 19”, a spus Cristian Pârvulescu, președintele asociației Pro Democrația, în emisiunea „Imparțial”, de la Digi24.

Comentând despre faptul că președinția a afirmat că CSAT nu se ocupă de contracte comerciale, cu câteva zile înainte ca Traian Băsescu să anunțe ședința cu privire la hotărârea de guvern legată de privatizarea CFR Marfă, purtătorul de cuvânt al PDL Adriana Săftoiu a apreciat drept un „dezmăț de comunicare” atât subiectul CFR Marfă, cât și cel despre Omar Hayssam.

Arătă a dezmăţ de comunicare. Preşedintele şi premierul, dacă ar fi politicieni responsabili, nu putea fi discutat cum a fost discutat public. Dacă vrei să faci privatizarea corect, trebuiau să se intâlnească şi să-i spună ce rezerve are. E limpede că ceva nu e în regulă. Ponta nu lasă din mână subiectul care-i poate aduce succes. Doi oameni responsabili discutau fără balamuc”, a afirmat purtătorul de cuvânt al PDL.

Preşedintele Traian Băsescu a decis convocarea de urgenţă a CSAT, vineri. Administraţia Prezidenţială a menţionat că joi, la ora 17.05, la Secretariatul CSAT a fost depusă o solicitarea a Guvernului pentru convocarea unei şedinţe a Consiliului legat de HG din 24 iulie privind CFR Marfă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri