Începe lupta pentru putere în PSD. Marcel Ciolacu: Este un rezultat dezastruos. PSD are nevoie de un nou început

Data actualizării: Data publicării:
marcel ciolacu si viorica dancila
Foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a comentat luni, pe Facebook, eșecul Vioricăi Dăncilă la prezidenţialele. Ciolacu susține că PSD „are nevoie de un nou început”, rezultatul alegerilor de duminică fiind unul ”dezastruos care vine după cel la fel de prost la europarlamentare”.

„Felicitări tuturor românilor din ţară şi din străinătate care au înţeles cât de important este votul lor. Indiferent de opţiunile exprimate. Sper ca viitorul mandat al lui Klaus Iohannis să aducă mai multe realizări pentru România. Vreau să îi felicit pe toţi colegii mei din organizaţii, primari, preşedinţi de consilii judeţene, simpli membri sau simpatizanţi care au muncit extrem de mult în aceste luni de campanie.

Mulţumiri speciale le adresez şi buzoienilor mei care mi-au fost alături întotdeauna! Rezultatele ne arată, însă, că în turul II al alegerilor prezidenţiale PSD a luat cel mai mic număr de voturi din istorie. Asta după ce şi în turul I am avut, la fel, un număr foarte mic de voturi. Să fim cinstiţi: este un rezultat dezastruos care vine după un rezultat la fel de prost la europarlamentare”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

El susţine atât după alegerile europarlamentare, cât şi după cele prezidenţiale s-au făcut doar analize judeţene, ”nimic la nivel naţional”.

„Acum cred că e timpul să vedem unde am greşit cu adevărat la nivel central, să judecăm raţional şi apoi să trecem la fapte. PSD are nevoie de un nou început. Avem alegeri locale în 6 luni. Acolo nu mai avem voie să pierdem”, a scris Ciolacu.

Înainte de ședința CEx programată pentru marți, la ora 18:30, liderii partidului au început să se poziționeze. Viorica Dăncilă a anunțat deja că nu își dă demisia de la șefia PSD, iar demiterea sa poate fi făcută doar de Congresul partidului. Marcel Ciolacu este unul dintre liderii PSD care ar putea să îi ceară Vioricăi Dăncilă să facă un pas în spate, fiind cunoscut pentru apartenanța sa la tabăra Stănescu-Firea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor: Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri