Sari la conținut

Kelemen Hunor: Era mai bine dacă Ponta renunţa acum la guvernare

Premierul va ajunge, mai devreme sau mai târziu, în situaţia în care va trebui să termine cu guvernarea, cu daune mult mai mari pentru ţară, decât dacă ar face-o acum. Ar fi fost mai bine dacă ar fi renunţat acum la guvernare, dar decizia este una personală”, a declarat Kelemen Hunor pentru portalul maghiar „Maszol.ro”.

Kelemen a spus că nu cunoaşte dosarul lui Ponta, motiv pentru care nu vrea să comenteze acuzaţiile aduse împotriva acestuia, însă consideră că premierul şi Guvernul au ajuns într-o situaţie „imposibilă”. În opinia liderului maghiar, Ponta „se izolează” în politica naţională şi în economie, astfel că posibilitatea unei bune guvernări nu mai există.

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a respins, luni, cu 18 voturi „împotrivă”, 7 „pentru” şi o abţinere, solicitarea DNA privind începerea urmăririi penale a premierului Victor Ponta şi pentru infracţiunea de conflict de interese. Raportul Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor a fost dezbătut marţi, în şedinţa de plen a Camerei.  

Pe aceeași temă

Obsesia

De 20 de ani, liderii PSD încearcă să-și cumpere de la Washington o iluzorie combinație de iertare și de binecuvântare