Lider PSD: Vinovați suntem toți. Dragnea a condus partidul, dar noi am fost cei care am girat anumite decizii

Data publicării:
horia teodorescu psd tulcea fb

Declaraţie surprinzătoare făcută de unul dintre liderii judeţeni ai PSD. Şeful organizaţiei PSD Tulcea, Horia Teodorescu, cere întoarcerea Codurilor penale în Parlament pentru o dezbatere reală. Acestea nu trebuie să intre în vigoare, a spus liderul PSD. Mai mult, Teodorescu cere schimbarea statutului PSD astfel încât cei care au probleme cu justiția să nu mai poată ocupa funcții publice.

Reporter: Ce se va întâmpla în perioada următoare? Codurile penale se întorc la Parlament.

Horia Teodorescu, președinte PSD Tulcea: Din punctul meu de vedere, chiar dacă vor mai fi aduse în discuția publică, ele trebuie să intre în Parlament, dezbătute, discuții largi cu tot ceea ce înseamnă opinie publică, electorat, toți care își pot spune un punct de vedere pe această tematică. Nu se mai poate merge nici prin hotărâre de guvern, ordonanță de urgență, este un complex de probleme.

Vinovați suntem toți. Până la urmă, Liviu Dragnea a condus partidul, dar nu l-a condus fără noi. Noi am fost cei care am girat, prin ridicări de mâini, anumite decizii. Cine se ascunde în spatele faptului că doar Liviu Dragnea este vinovat eu cred că face o mare greșeală. Nimeni nu ne-a forțat să ridicăm mâna.

Discuția a fost pe o modificare de statut la Congres ca nicio persoană care are o problemă cu justiția să nu mai poată ocupa vreo demnitate publică.

Ar trebui să ne raliem la ceea ce dorește nația română la ceea ce cred eu că ar fi o normalitate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri