Sari la conținut

Liviu Dragnea: Ideea moţiunii de cenzură o avem toţi. Sper că joi vom lua o decizie politică

 

Ideea de a depune moţiune de cenzură o avem toţi. Stăm cu ea în suflet. Dar, după ce depunem moţiunea de cenzură, de a doua zi nu punem noi Guvernul, asta e cert, şi ajungem tot la alegeri anticipate, care se pot întâmpla în octombrie”, a spus Liviu Dragnea, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Liderul PSD a spus că se va întâlni joi cu liderii ALDE şi UNPR şi „speră” că la finalul discuţiilor va exista o decizie politică pe acest subiect.

Voi avea o discuţie cu Tăriceanu, Constantin, Steriu şi alţi colegi să hotărâm dacă pentru români e bine să ajungem la alegeri anticipate”, a adăugat Liviu Dragnea.

Luni, acesta a declarat că în partid există o oarecare supărare că, în loc să se vorbească despre rezultatele alegerilor, în fiecare zi e pusă în discuţie funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, care după părerea lui valorează „aproape zero”, şi moţiunea de cenzură, aşa cum face Victor Ponta.

Înaintea alegerilor locale, Victor Ponta a declarat, după ce liderul PSD Liviu Dragnea s-a arătat împotriva unei moţiuni de cenzură, că el „întotdeauna” susţine un astfel de demers, care trebuie decis în urma unei negocieri cu liderii UNPR şi ALDE.