Lucian Romașcanu e convins că Gabriela Firea nu va pleca din PSD: Dincolo de orgoliul personal, este un jucător de echipă

Data publicării:
Conferinta de presa la sediul PSD Timis
Foto: Lucian Romascanu / Sursa foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat marţi că Gabriela Firea, dincolo de orgoliul personal de fost primar, care avea un program pentru Capitală, este un jucător de echipă și s-a declarat convins că aceasta nu va pleca din partid, în urma deciziei ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidatul PSD - PNL la Primăria Generală, scrie News.ro.

”Gabi Firea, dincolo de orgoliul personal de fost primar, de om care avea un program pentru Capitală, este un jucător de echipă, a înţeles că suntem în situaţia în care toate sondajele şi măsurătorile arătau că nu putem coagula electoratul din partea celuilalt partid”, a spus Lucian Romaşcanu în emisiunea România Politică de la Prima News.

El a arătat că ”faptul că este preşedinte al organizaţiei de Bucureşti, o califică să fie coordonator de campanie, acelaşi lucru fiind valabil şi pentru Sebastian Burduja, liderul PNL Bucureşti.

”Nu sunt şefi de campanie. Ei au lucrat la nişte programe pentru Bucureşti, este firesc să fie motoarele din spate”, a completat Romaşcanu.

”Sunt absolut convins că nu va pleca din PSD”, a dat asigurări Lucian Romaşcanu despre Gabriela Firea, arătând că este convins de faptul că aceasta nu s-a simţit confortabil cu decizia luată în final de partid.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri