Moțiunea de cenzură a PNL a fost citită în Parlament. Premierul nu a fost prezent

Data publicării:
parlament motiune

Parlamentul s-a întrunit astăzi în şedinţă comună, pentru citirea primei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Ponta. Moţiunea, cu titlul “Opriţi Guvernul Ponta 3 - Guvernul corupţiei, demagogiei şi minciunii", a fost citită în prezența ministrului pentru Relația cu Paralmentul, Eugen Nicolicea. Ceilalți miniștri și premierul au lipsit.

Nci numărul parlamentarilor care au asistat la citirea moțiunii nu a fost mare – aproximativ 80 dintre ei au fost în sală.

„Faptul că cei din majoritate nu s-au prezentat nici măcar simbolic e un semn de cât respect acordă ei nu opoziției, PNL, ci procedurilor democratice și instituțiilor parlamentare”, a spus el.

Am avut absenţa premierului. Dacă mă întrebați de ce trebuia să fie, vă trimit la un citat nervos, vehement și justificat al lui Ponta din aprilie 2012, când protesta indignat și arăta că absența premierului Ungureanu la moțiune e un semn al aroganţei politice. Aşa consider și eu azi”, a adăugat Crin Antonescu.

Liberalii reproșează Guvernului în primul rând politica fiscală și cer reducerea contribuțiilor sociale cu 5% la angajator.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri