Sari la conținut
News Alert

Pas înapoi. Daniel Florea și-a retras candidatura de la funcția de vicepreședinte PSD

Preşedintele PSD Sector 5, Daniel Florea,  şi-a retras candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte în regiunea Bucureşti-Ilfov. Anunțul a fost făcut de președintele partidului, Liviu Dragnea, după ședința CEx PSD.

De altfel, el spunea că se va retrage dacă se pune în pericol unitatea partidului. Am decis să-mi depun această candidatură pentru că sunt dator organizaţiei pe care o conduc, care este cea mai bună din Bucureşti, să fac acest pas, dar, dacă se pune în pericol unitatea partidului sau se spune că sunt în spate jocuri subterane, eu sunt dispus să-mi retrag candidatura”, a spus Florea, care este şi primar al Sectorului 5, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, relatează Agerpres.

Primarul Sectorului 5 preciza că nu doreşte să pună în pericol unitatea echipei şi, de aceea, ar fi dispus să-şi retragă candidatura.

 

PSD Bucureşti a anunţat, miercuri, că a decis să susţină, la Congres, candidaturile Gabrielei Firea şi Robert Negoiţă pentru cele două funcţii de vicepreşedinţi ai regiunii Bucureşti - Ilfov.

Pe aceeași temă