PNL a adoptat noul statut

Data publicării:
22022013 20m 20statut 20adoptat-51047

Actualizare 17.24. Cei aproximativ 1500 de membri ai PNL au adoptat azi noul statut al partidului, cu 1424 de voturi „pentru” și 3 „împotrivă”. Documentul prevede și introducerea unei funcții noi, de prim vicepreședinte.

Liderul PNL Crin Antonescu le-a explicat în această după-amiază liberalilor prezenți la congres, că nu a fost niciodată adeptul soluțiilor comode, ci al celor eficiente, chiar cu prețul supărării unora dintre membri.

În acest context, el a argumentat că, în calitate de lider al partidului, și-a asumat o serie de alegeri riscante printre care și alianța cu PSD, dar care au dus la creșterea în sondaje și la câștigarea alegerilor.

„Știu ce risc mi-am luat. Știu cât m-a costat personal în imagine”, a declarat Crin Antonescu despre această alianță, în fața delegaților PNL.

Citiți și:

Ponta, la Congresul PNL. Dacă voi găsi pe cineva să-l pun premier, în mod sigur nu va fi „primarul Iohannis”

Congres cu scântei la PNL. Liberalii îşi votează statutul şi noua conducere

Crin Antonescu este singurul candidat la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, însă partidul va avea un număr record de vicepreşedinţi: 31, care vor fi aleşi pe aceeaşi listă cu preşedintele, prim-vicepreşedintele şi secretarul general. Va fi aprobat şi noul statut, document care a provocat numeroase controverse.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri