Ponta: "Mulţi ştim că Dragnea a pornit acest proiect împreuna cu Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu"

Data publicării:
Victor Ponta și Liviu Dragnea
Foto: Agerpres

Fostul premier vorbeşte din nou de legăturile dintre Liviu Dragnea şi societatea Tel Drum, în contextul dezvăluirilor anunţate de Rise Project. Ieşirea lui Victor Ponta, care are loc cu câteva ore înaintea începerii CEx-ului PSD, conţine şi o invitaţie adresată social-democraţilor care doresc să părăsească partitul. 

Victor Ponta și Liviu Dragnea
Foto: Agerpres

Mai jos, postarea integrală a lui Victor Ponta:

M-a amuzat “poanta” care s-a viralizat online cu mine si drona care aduce “valiza”! Dar e doar o gluma - de data aceasta nu am nicio legatura cu cel mai nou scandal politic / din fericire nu am fost niciodata cu Liviu Dragnea la proprietatile lui din Brazilia , nici nu mi-am petrecut timpul cu “Cartelul de la Teldrum” si nici nu i-am ajutat eu pe ei sau ei pe mine cu ceva!

Insa daca va uitati in graficul de mai jos veti vedea ca lucrurile sunt serioase, publicul este interesat si vrea sa afle adevarul! Si cred ca membrii si votantii PSD vor cel mai mult sa stie adevarul despre afacerile, proprietatile si sutele de milioane de euro pe care liderul social-democratiei romanesti le detine dupa ce a lucrat toata viata lui doar la “Stat” si a castigat doar salariul lunar ca multi alti romani ( cei din CEX stiu deja dar folosesc aceste informatii pentru a obtine de la Dragnea functii si avantaje personale)!

http://www.contributors.ro/…/psd-lupta-pe-cheia-celulei-de…/

Absolut toata lumea in PSD si in afara stie ca Teldrum = Dragnea / si ca “Melcul”, “ Sobo” sau Pitis sunt doar niste oameni de paie bagati in fata si controlati strict ca in filmele cu Pablo Escobar / si ca o parte din bani si proprietati ( doar cateva sute de milioane de euro) au fost trecute pe numele lui Stefan Dragnea prin inginerii financiare starvezii

- multi stim ca Dragnea a pornit acest proiect impreuna cu Radu Mazare si Nicusor Constantinescu si ca banii lui erau gestionati de Cornel Catana ( dar a scapat de “parteneri” prin metode care ii fac invidiosi pe scenaristii lui “Narcos”)/

- stim ca Teldrum a pornit castigand 100% din contractele din Teleorman si s-a extins ca o caracatita de sifonat banii publici la Constanta, Neamt, Satu Mare, Botosani , Olt samd .

- mai stim ca folosind banii gestionati de MDRAP pentru Programul de Dezvoltare Locala a reusit Dragnea sa controleze baronii locali si primarii pe care i-a obligat sa foloseasca banii de la Guvern semnand contracte direct cu Teldrum sau cu alte firme paravan care pe urma au subcontractat la Teldrum / si asa au aparut noi “lideri” locali gen Ionel Arsene de la Neamt sau Mircea Govor de la Satu Mare ...

- toti stim ca timp de 15 ani Dragnea si Teldrum au fost protejati de oameni din Sistem ( de la “Statul Paralel”) in asa fel incat nimeni nu a patit nimic din punct de vedere legal pana in 2017 - si cand DNA a pornit Dosarul “Teldrum” s-a intamplat iar ceva si totul s-a oprit dupa un an.

- acum insa paharul s-a umplut / si daca PSD nu are puterea sa ceara din interior lamurirea tuturor acestor lucruri guvernarea va merge direct catre dezastru - si la fel si Romania! Sper sa inteleaga ca sunt in al 12-lea ceas / daca nu o fac insa exista ProRomania pentru toti cei care au curaj si nu pot fi cumparati!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri