Ponta o atacă pe Dăncilă: Tu nu mai ai miniștri și pleci în America, la shopping bănuiesc

Data actualizării: Data publicării:
dancila PSD inquam ganea 1
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Fostul premier PSD Victor Ponta o acuză de iresponsabilitate pe premierul Viorica Dăncilă, pentru că va pleca la finalul lunii septembrie pentru câteva zile în Statele Unite ale Americii. Liderul Pro România mai spune că președintele Klaus Iohannis a fost recent la Washington și între timp nu a început „vreun război”.

Fără (Ministerul pentru, n.r.) Relația cu Parlamentul zici că nu cade Guvernul, dar patru domenii... pe mediu avem cele mai multe acțiuni de infringement la Comisia Europeană. Pe energie plătim cel mai mare preț, noi mari producători, și la energie electrică și la gaze și importăm. Pe Ministerul de Interne, toată vara, toată lumea a fost îngrozită văzând puroiul adminstrativ de la Caracal și nu mai ai ministru de interne și tu zici: eu plec până în America, la shopping bănuiesc, că sunt reduceri toamna”, a spus Victor Ponta, luni seară, la Digi24.

N-am văzut că a pus mâna pe telefon Mike Pence și a zis: Viorica, vino repede încoace că avem ceva important de vorbit. A fost președintele acum câteva săptămâni, ce s-a întâmplat? A început vreun război? Stai și rezolvă-ți problemele în țară. N-ai ce să faci, da, votăm moțiune de cenzură”, a adăugat el.

Liderul Pro România a mai spus că „e o situație fără precedent, să n-ai miniștri deloc la ministere atât de importante și să ți se pară că e normal să pleci în America când tu n-ai miniștri la educație, la interne, energie și mediu. E un semn de iresponsabilitate fără precedent”.

Citește și Surse: Viorica Dăncilă a obținut fotografia pentru care Dragnea a plătit 100 000 de dolari

Redactor web: George Costiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri