Theodor Paleologu: Orice, numai Blaga nu. Udrea e perfectă în lupta cu Ponta

Data publicării:
23 2003paleologu-56444

„E totuşi o performanţă ca la 10 luni de când e Ponta la guvernare noi tot să mai scădem. E o extraordinară contraperformanţă. Cred că avem nevoie de o schimbare. Eventual printr-o joncţiune a celor două moţiuni concurente renovatoare şi anume Udrea şi Macovei. Eu pledez pentru o fuziune a celor două moţiuni în cazul unui al doilea tur. Îmi doresc un asemnea scenariu, în cazul în care nu iese un învingător în primul tur. Îmi doresc categoric o fuziune a celor două moţiuni şi ăsta e unul dintre motivele pentru care am vorbit în favoarea lui Udrea.

Potrivit lui Paleologu, marea provocare a PDL sunt alegerile europene de anul viitor.

„Dacă Blaga iese preşedinte sigur va exista o listă concurentă la europene. O listă concurentă de dreapta ne va face să pierdem câteva procente. Şi să ne gândim la 17 la sută cu nostalgie. În acest moment orice, numai Blaga nu. Fără a avea nicio ostilitate faţăa de el, cred că formula Blaga înseamnă logica morţii lente”, a susţinut deputatul PDL.

Referindu-se la Elena Udrea, Paleologu a spus că nu este candidatul ideal, dar că „e croită pentru situaţia actuală, şi anume lupta cu Ponta”: „Udrea e perfectă în rolul de anti – Ponta”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri