Vasilescu despre dosarul lui Arsene: Un nou abuz al DNA! Câte mai toleram?

Data actualizării: Data publicării:
lia olguta vasilescu

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a comentat decizia magistraților Tribunalului Bacău în cazul lui Ionel Arsene arătând că nu ar exista probe la dosar și că ar fi „un nou abuz al DNA împotriva unui lider PSD”.

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a fost pus in libertate de instanță. Era normal sa se întâmple asta după ce la baza acelei mizerii de dosar pentru ceva ce s-ar fi petrecut acum 5 ani, nu există nimic altceva decât denunțul unui arestat. Cel indicat de denunțător că ar fi fost de față la discuție a declarat la DNA că nu s-a discutat nimic din ceea ce reclamase denunțătorul. Deci, nu există nicio altă probă, iar procurorii DNA știau asta când au dispus reținerea. Un nou abuz al DNA împotriva unui lider PSD! Câte mai toleram?”, a scris Vasilescu pe contul său de Facebook.

Magistrații Tribunalului Bacău au decis, vineri, plasarea sub control judiciar (care este o măsură preventivă - n.r.) a președintelui CJ Neamț, Ionel Arsene (PSD).

Joi, procurorii din cadrul DNA – Serviciul Teritorial Bacău au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a actualului șef al CJ Neamț. Acesta este acuzat de trafic de influență, după ce ar fi primit 100.000 de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri