Purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar: Şcoala 133 s-a închis, deşi ISU nu găsise ieri depăşiri ale cotelor substanţelor folosite

Data publicării:
ambulanta copil scoala 20200121161500_OGN_0894-01
Foto. INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Roxana Cercel, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Bucureşti, a declarat că s-a luat decizia închiderea pentru 48 de ore a şcolii 133, deşi, la verificare, ISU nu descoperise depăşiri ale cotelor de substanţe folosite la dezinfecţie.

„În urma verificărilor făcute de serviciul de control în sănătate publică al MS, s-a dispus închiderea operativă a unităţii pentru 48 de ore pentru curăţenie amănunţită. O măsură de siguranţă suplimentară, deşi ieri, la verificarea ISU a cotelor de substanţe folosite, nu s-au identificat depăşiri”, a spus Roxana Cercel la Digi24.

Întrebată dacă are vreo explicaţie pentru ce s-a întâmplat la şcoala 133, ea a răspuns: „E posibil ca fenomenul Arad să ne fi cuprins şi pe noi. Ţinând seama că procedurile şi lucrările de igienizare au fost făcute cu o seară înainte, respectându-se reglementările şi procedurile, e posibil să fi rămas rămăşiţe şi copiii să fi reacţionat”.

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri