Reacția hotelului Athenee Palace la declarația lui Liviu Dragnea

Data actualizării: Data publicării:
dragnea 180604_psd_cex_09_INQUAM_Photos_OctaV_Ganea
Foto: Inquam/Octav Ganea

Declarația de marți seara a lui Liviu Dragnea a stârnit numeroase glume pe rețelele de socializare, iar pagina de Facebook a hotelului Athenee Palace Hilton din București a devenit ținta ironiilor internauților. Miercuri seară, reprezentanții hotelului au răspuns declarațiilor făcute de președintele PSD, asigurându-și clienții de „protecție și siguranță” și adăugând că „nu avem nicio evidență despre șederea la care s-a făcut referire recent în presa.”

dragnea 180604_psd_cex_09_INQUAM_Photos_OctaV_Ganea
Foto: Inquam/Octav Ganea

Vă mulțumim pentru mesajele postate astăzi. Vă asigurăm că protecția și siguranța oaspeților și a vizitatorilor noștri sunt de importanță vitală pentru noi și că nu avem nicio evidență despre șederea la care s-a făcut referire recent în presă.”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Liviu Dragnea a declarat marţi seară că s-a încercat asasinarea lui anul trecut, în aprilie. 

"S-a încercat asasinarea mea. Am avut o tentativă anul trecut. În aprilie. Au venit patru străini, au fost cazaţi la Athenee Palace, din ce mi s-a spus. Au stat trei săptămâni aici. Am scăpat. Au ajuns în preajma mea. Asta nu înseamnă că mi-am luat pază sau că o să-mi iau. Suntem într-un stat parţial mafiot. Statul paralel este o mafie", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Citiți și: Dușmanii lui Dragnea = dușmanii poporului român

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri