Video Rezultate dezastruoase la examenul pentru funcțiile de director la 3 vămi din țară. Candidații au luat note între 0.60 și 4.70

Data actualizării: Data publicării:
vama
Niciun candidat pentru funcția de director al vămilor din estul țării nu a trecut examenul. Foto: Captură Digi24

Rezultate rușinoase la concursurile pentru funcțiile de director la vămile din estul țării. Niciun candidat nu a promovat examenul, iar notele sunt între 0.60 și 4.70. Unii dintre candidați sunt deja șefi cu delegație ai acestor puncte vamale. 

Punctajul minim pentru promovarea concursurilor a fost 7, însă niciunul dintre candidații care și-au dorit să ocupe un loc de director în vama Albița din Vaslui, la Vama Stânca-Costești din Botoșani sau la Vama Sculeni din Iași nu a reușit să obțină o notă de trecere.

La concursul de la vama Albița au fost 4 candidați, printre ei și actualul director al Direcției Regionale Vamale Iași, care ocupă postul prin delegație. Pentru Albița au fost și cei mai mulți candidați, care au obținut note între 1.30 și 4.70.

Și actuala șefă de la Vama Stânca-Costești, numită tot prin delegație, a vrut să ocupe acest post prin concurs. A obținut însă nota 3, iar singurul său contracandidat a obținut 1.20.

Cele mai slabe rezultate au fost pentru ocuparea funcției de director în Vama Sculeni. Au fost 3 candidați, iar notele au variat între 0.60 și 2.20.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri