Scandal violent iscat de un ambalaj aruncat pe jos. Viceprimarul din Codlea: Mi-e teamă că cetăţenii vor ezita să mai ia atitudine

Data actualizării: Data publicării:
erwin albu

Viceprimarul orașului Codlea, Erwin Albu a fost atacat în plină stradă, de trei bărbați înarmați cu levier și cuțit. Edilul a făcut plângere la poliție și a cerul ajutorul cetățenilor pentru identificarea agresorilor care au fugit înainte de sosirea poliţiştilor.

Viceprimarul a fost agresat în plină stradă fiindcă i-a apostrofat pe indivizi că au aruncat un ambalaj pe geamul mașinii în care se aflau. Aceştia l-au aşteptat şi l-au atacat lângă o parcare din apropiere de primărie.

Viceprimarul orașului Codlea, Erwin Albu: Dumnealor au tăbărât pe mine, două persoane din cele trei. Șoferul a stat încă în mașină. La un moment dat, unul dintre ei a luat un levier. Mă rog, pumni, picioare, toată damblaua lor și-au făcut-o. Și, din păcate, și cetățenii care au intervenit au fost tot așa atacați cu levierul și, la un moment dat, șoferul dubei a ieșit cu un cuțit.

Oamenii aflaţi în zonă n-au reusit să facă altceva decât să cheme poliţia.

-A căzut jos de pe bicicletă. Băieții au sărit, s-a ridicat el, și a zis și el sunați la 112. Atunci chiar repede, când a zis și el, chiar am sunat.

După incidentul violent, viceprimarul spune că cetăţenii vor ezita să mai ia atitudine, de teamă să nu fie agresaţi.

Viceprimarul orașului Codlea, Erwin Albu: Se gândesc probabil de mai multe ori acuma dacă s-o mai facă, dacă nu e mai bine să se uite în altă parte și lucrul acesta mă doare foarte tare pentru că nu-mi doresc deloc să ne descurajăm, chiar trebuie să luăm atitudine în continuare.

În acest caz a fost deschisă o anchetă.

Alina Ivan – purtător de cuvânt IPJ Brașov: La nivelul municipiului Codlea, a fost înregistrată sesizarea unui bărbat în vârstă de 39 de ani cu privire la faptul că ar fi fost agresat fizic în data de 4 iulie anul curent, în jurul orelor 19.30, în timp ce se deplasa pe raza municipiului Codlea.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe şi vor lua măsurile legale după identificarea agresorilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri