Ciobanul din Olt căutat în apele unui râu, după ce i s-au înecat oile, a fost găsit. Plecase să-și caute un loc de muncă

Data actualizării: Data publicării:
turma oi igsu
Foto: IGSU

Ciobanul din Olt, căutat timp de două zile de scafandri în apele unui râu, după ce i s-au înecat oile, a fost găsit. Bărbatul în vârstă de 50 de ani se afla într-o localitate învecinată, viu și nevătămat. Acolo a fost descoperit în timp ce își căuta de muncă.

Ciobanul a fost dat dispărut și căutat de poliţişti, pompieri şi voluntari, după ce oile pe care le păzea au fost găsite înecate într-un râu. Acesta a fost dus la poliție pentru audieri. Pentru moment, nu se știe cu exactitate ce s-a întâmplat cu turma și care este motivul pentru care animalele au ajuns în apa înghețată.

„În urma activităţilor desfășurate, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bobicești au depistat bărbatul pe raza comunei Voineasa, județul Vâlcea. În perioada plecării de la domiciliu acesta s-ar fi deplasat în județul Vâlcea pentru a căuta un loc de muncă”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

O întreagă turmă de oi a fost găsită înecată într-un pârâu din județul Olt, iar ciobanul a fost dat dispărut. Pompierii au scos cadavrele celor peste 70 de oi din albia pârâului și au început căutările bărbatului, despre care s-a crezut inițial că s-a înecat. 

 

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri