Fanii din tribunele unui meci de baschet au aruncat în teren jucării care vor fi donate

Data publicării:
jucarii baschet

„Atenție, la semnalul meu! Atenție! Mâinile sus! 3... 2... 1... Să fie într-un ceas bun!”

Aşa a început partida de baschet din Liga Naţională dintre CSM Oradea şi Mureşul Târgu Mureş. Indiferent de vârstă, fanii echipei din Oradea n-au venit în sală doar pentru spectacolul sportiv.

„Am venit atât cu jucării, cât și cu hăinuțe, rechizite pentru copilași”, spune o participantă la spectacol.

„Astea (jucăriile n.r.)? O să le arunc pe teren!”, răspunde un copil din publicul prezent la spectacol.

„A fost foarte greu (să renunţ la jucării n.r.) deoarece sunt jucăriile de care m-am atașat de când eram copil”, spune o tânără spectatoare.

„Această inițiativă pe care CSM Oradea a avut-o pentru ziua de astăzi este exact pe sufletul nostru.

Le încărcăm pe toate în două dube care sunt afară în faţa ușii și luni dimineață le ducem direct la Vășad unde avem contactul cu domnul paroh din sat și le vom distribui”, afirmă Ioana Mudura, reprezentanta Asociaţiei pentru Viaţă.

Baschetbaliştii au fost impresionaţi de gestul fanilor, care iau parte la această acţiune caritabilă pentru pentru a patra oară.

„Publicul nostru este extraordinar. A fost cel mai frumos gest pe care l-am văzut pe un teren de baschet, peste tot pe unde am jucat și le mulțumesc pentru felul în care ne susțin”, mărturiseşte Rade Markovic, baschetbalist CSM Oradea.

Dacă nu mă înșel, prima oară s-a inițiat aici cu All Star Game, dacă nu mă înșel. Mă bucur să văd că încă continuă și fanii contribuie foarte mult la această acțiune”, spune Andrei Mandache, baschetbalist CSM Oradea.

Toate jucările pe care fanii le-au aruncat pe teren vor ajunge la copiii dintr-un sat din Bihor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri