Baschetbaliștii de la CSM Oradea au intrat în lupta împotriva violenței în școli

Data actualizării: Data publicării:
AFIS EVENIMENT
sursă: Poliția Bihor

Echipa de baschet CSM Oradea s-a alăturat campaniei preventive ”Împreună împotriva bullying-ului! Să luăm atitudine!”, inițiată de polițiștii bihoreni. Campionii bihoreni vor merge în școli pentru a promova fair-play-ul, iar azi, în meciul cu ”U”-BT Cluj-Napoca, vor purta tricouri dedicate inscripționate cu sloganul campaniei.

AFIS EVENIMENT
sursă: Poliția Bihor

Proiectul ”Împreună împotriva bullying-ului! Să luăm atitudine!”, destinat prevenirii fenomenului de bullying în rândul elevilor de gimnaziu, este desfășurat pe parcursul acestui an de învățământ de către Poliția Bihor, Inspectoratul Școlar Județean și Centrul Județean de Resurse Psihopedagogice Bihor.

Campaniei i s-au alăturat și baschetbaliștii de la Clubul Sportiv Municipal Oradea.

”Echipa de baschet CSM Oradea va participa, alături de polițiștii bihoreni, la activități preventive desfășurate în școli, pentru a promova fair-play-ul. De asemenea, sportivii orădeni vor promova mesaje antibulying, prin intermediul unui scurt filmuleț preventiv, realizat de polițiștii de prevenire bihoreni, în care baschetbaliștii orădeni se vor implica direct”, se arată într-un comunicat al Poliției Bihor.

Și meciul pe care CSM îl va disputa azi, de la ora 17:15, va fi unul dedicat campaniei. Sportivii orădeni vor intra pe teren echipați în tricouri inscripționate cu sloganul campaniei pe care le vor da copiilor din public, însoțite de autografe.

„Credem că sportul înseamnă respect și colegialitate și dorim să transmitem aceste valori copiilor care visează să ajungă precum baschetbaliștii preferați”, este mesajul transmis de reprezentanții clubului sportiv orădean.

Și magicienii Eduard și Bianca vor participa la realizarea filmulețului preventiv care, ulterior, va fi promovat atât în întâlnirile derulate de polițiștii bihoreni în școli.

Până acum, polițiștii de prevenire bihoreni au organizat peste 120 de activități preventive în 50 de școli din județ.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri