Mama Luizei vrea să-l întrebe personal pe Gheorghe Dincă un singur lucru: „Pentru ce?”

Data actualizării: Data publicării:
luiza-melencu-fb
Foto: arhivă personală Luiza Melencu

Mama Luizei așteaptă, luni după-amiază, în fața casei lui Gheorghe Dincă, pentru ca acesta să fie adus de polițiști și procurori pentru reconstituirea crimei în cazul Alexandrei Măceșanu. Ea spune că vrea să-l întrebe personal un singur lucru: „Pentru ce?”

Mama Luizei spune că, nici acum, după aproape patru luni de la dispariția fiicei sale nu știe nimic din partea anchetatorilor: „Nu am niciun detaliu, să fie ceva sigur.”

Femeia spune că nu știe dacă fiica ei „este vie sau moartă”. „Absolut nimic nu știm”, a mai spus ea, pentru Digi24.

„Am auzit la televizor, nu ne-a anunțat nimeni, din partea legii nu ne-a spus nimeni nimic. L-am sunat dimineață pe domnul Vasilescu, inclusiv ieri, după ce am aflat urâta veste, dânsul a spus că înainte cu două minute a aflat și el și i-am spus: mulțumim frumos că ne-ați ajutat în legătură cu cazul fiicei mele. «Îmi pare sincer rău», asta mi-a spus”, a adăugat mama Luizei.

Monica Melencu a mai spus că procurorul i-a transmis că nu are voie să dea date din dosar „până nu are ceva sigur”.

Ea a adăugat că, în aprilie, atunci când a dispărut fiica ei, a fost prima dată când a mers la ocazie: „Prima dată, s-a dus și nu s-a mai întors”.

Mama Luizei a făcut petiții către Klaus Iohannis și Carmen Dan

Mama Luizei a precizat că a făcut și petiții către Carmen Dan și Klaus Iohannis: „Am scris domnului președinte, nu mai țin minte, i-am făcut două petiții. M-a ajutat domnul Geneș, căruia îi mulțumesc, cu 20 de ani în urmă i-a dispărut și lui fiica, în aceleași împrejurări cum mi-a dispărut și mie fiica.”

Monica Melencu a mai spus că nu l-a cunoscut pe Gheorghe Dincă, dar așteaptă luni ca să fie adus pentru reconstituire. „Probabil că da (a mai făcut și alte victime, n.red.). Eu cred că este ajutat, el n-a făcut așa ceva singur”, a adăugat ea.

Mama Luizei a spus că ar vrea să-l vadă astăzi și să-l întrebe „pentru ce a făcut treaba asta?”. „Atât aș vrea să-l întreb, pentru ce și dacă e sigur. Pentru ce au greșit două copile, 18 și 15 ani?”, a mai spus ea.

La momentul dispariției fiice sale, ea se afla de o lună la muncă în Anglia și s-a întors de urgență în țară. Luiza Melencu dorea să facă cursuri de machiaj și să facă școala de șoferi. „Dar toate speranțele s-au spulberat”, a spus mama ei.

Redactor: George Costiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri