(P) Peste 1.000 de locuri de muncă disponibile la McDonald’s, prin noua campanie de recrutare dedicată tinerilor din România

Data actualizării: Data publicării:
Credem in tinerii din Romania (3) (002)

Lider pe piața restaurantelor cu servire rapidă, McDonald’s România numără în prezent peste 5.000 de angajați în cele 92 de restaurante deschise în întreaga țară. Compania se află într-un proces de continuă dezvoltare, urmărind să își extindă echipa prin intermediul celei mai recente campanii de recrutare - „Credem în tinerii din România”.

Tinerii sub 25 de ani – o categorie semnificativă în cadrul echipei McDonald’s

Incluziunea și diversitatea definesc echipa McDonald’s, iar compania integrează cu succes angajați din toate categoriile de vârstă, 44% dintre aceștia fiind reprezentați de tinerii cu vârsta sub 25 de ani. În ultimii ani, ponderea cea mai mare a angajaților este reprezentată de generația Z, 30% dintre aceștia aflându-se la primul job.

Cele 1.000 de locuri de muncă disponibile în cadrul noii campanii de recrutare se adresează tuturor persoanelor cu vârsta peste 16 ani și vizează pozițiile de Crew member - lucrător comercial, Barista, Manager Trainee sau Guest Experience Leader - responsabil ospitalitate, disponibile în restaurantele McDonald’s din întreaga țară. Numărul locurilor de muncă este determinat de noile deschideri de restaurante, planificate până la finalul acestui an, precum și pentru a asigura un plan de succesiune rapid, prin pregătirea unui număr mai mare de manageri.

Promovare rapidă și performanță recunoscută

Angajații McDonald’s beneficiază de acces la cursuri de instruire și dezvoltare profesională, sesiuni de învățare gratuite și pentru dezvoltarea abilităților de lucru, cele mai populare dintre acestea fiind cursurile de dezvoltare managerială și leadership. Astfel, rolul de manager de restaurant poate fi obținut prin intermediul programului de pregătire Manager Trainee în aproximativ 2 ani de la intrarea în companie, echipa McDonald’s având printre cei mai tineri floor manageri, store manageri & 1st and 2nd assistents de pe piața locală.

Sprijin, flexibilitate și transparență pentru tineri

Odată cu lansarea noii campanii de recrutare, McDonald’s își reafirmă poziția față de transparența salarială și beneficiile oferite. Candidații pot vizualiza salariile, bonusurile și beneficiile incluse în pachetul de angajare atât în secțiunea de Cariere a website-ului McDonald’s România, cât și pe platformele de recrutare partenere. Pe lângă transparență, tinerii care își doresc să înceapă o carieră în cadrul companiei beneficiază de un program flexibil, potrivit nevoilor și cerințelor lor.

În plus, McDonald’s sprijină dezvoltarea angajaților prin cursuri și sesiuni de training, dar și prin programe de încurajare a performanței școlare. Compania oferă anual burse studenților care se remarcă atât la locul de muncă, cât și prin rezultate academice exepționale. De asemenea, angajații care se află în proces de finalizare a studiilor pot beneficia de sprijin prin programul BacMeUp.

Tinerii interesați de oportunitățile de carieră disponibile la McDonald’s pot afla mai mult detalii pe site-ul companiei, în secțiunea de carieră.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri