Video Revoltă la Craiova, unde s-au cântat manele cu tentă sexuală la un bal al bobocilor. Cum se apără conducerea liceului

Data actualizării: Data publicării:
manele-craiova
Revoltă la Craiova, unde s-au cântat manele cu tentă sexuală la un bal al bobocilor FOTO: captură video Digi24

Manele cu dedicații și versuri cu tentă sexuală - asta se fredonează, mai nou, la balurile bobocilor. Un exemplu vine din Craiova, iar dovada a fost făcută publică de mama unei eleve, șocată de felul în care au ajuns să petreacă elevii de la clasa a noua. În apărarea sa, conducerea liceului spune că nu le poate impune copiilor ce muzică să asculte.

 

Mama unei eleve a filmat în timpul balului bobocilor de la Colegiului Naţional „Elena Cuza” din Craiova. Femeia a fost şocată să asculte versurile care făceau trimitere la sex cântate în faţa unor elevi de 15-16 ani. Mai mult, în timpul momentului artistic, s-au dat și dedicații.

Conducerea liceului spune că a fost un caz izolat și niciun părinte nu a făcut reclamație, iar artiștii ar fi fost aleși de consiliul elevilor.

Liviu Cotfasă, director Colegiul Național „Elena Cuza” Craiova: „N-a fost înregistrată nicio reclamație a niciunui parinte. La un ziar local cică s-a trimis de către o mămică o înregistrare și atâta tot. Așa sunt artiștii din ziua de azi, dar, oricum, ca măsura nu vom mai organiza în viitor niciun bal al bobocilor sau banchet de absolvire. Asta ne-a lecuit. Cât încercăm să educăm și părinții și elevii, ăsta e trendul. Nu mai organizăm, că oricum nu intră în atribuțiile școlii, am zis să facem o favoare elevilor.”

În urmă cu o săptămână, alți părinți ai unor elevi de la Colegiul Național Carol I, tot din Craiova, s-au plâns de versurile artiştilor invitaţi să cânte la balul bobocilor. Aceștia au folosit cuvinte triviale, menite să îi provoace pe elevi la consum de droguri, violenţă sau acte sexuale.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri