STAREA NAȚIEI. Circul Globus s-a mutat în Primăria Capitalei

Data publicării:
circ primarie

Ședință de Consiliu la Primăria Capitalei. Un viceprimar de la PSD îi spune unei consiliere USR că a auzit el că ea a fost prostituată în Anglia.

Momentul a fost postat pe contul de Facebook al USR București, cu următorul comentariu: „Viceprimarul o insultă pe colega noastră, bineînțeles nu la microfon. Colega noastră îi cere scuze publice la microfon, moment în care se declanșează circul. Acesta este nivelul”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Dragoș Pătraru a comentat momentul la „Starea Nației”:

Consiliul General al Primăriei, da? Guvernul, Parlamentul Bucureștiului, cam așa ceva. Se dezbate strategia de transport, aleșii poporului au grijă de viața cetății… Iar viceprimarul bagă mizerii către o colegă. Cred că nici măcar băieții de la autobaza RATB n-au discuții de-astea în ședințe. Dar ce să faci, nu te pui cu Bădulescu. Aurelian Bădulescu, în caz că ați uitat, e deșteptul care spunea că a găsit el un aparat care anunță cutremurul cu patru ore înainte

Ăsta e omul. Ăsta are grijă de Capitala României! Cumetre, te-ai prăjit acum, de curând sau așa ai fost mereu?

Ce pretenții să mai avem? Aia e prostituată în Anglia, ăla e drogat cu barbă, el este un geniu neînțeles. Care află de cutremure cu patru ore înainte.

N-ai cum. Luat pe sus și trimis la spații verzi. Cum să te prezinți în halul ăsta, ca viceprimar? Niii, nebunule!

Ai făcut-o, barosane, s-a înregistrat.

A, și stați puțin, că omul avea și galerie, avea susținere, se simțea ca un rock star în consiliu. Ați auzit, probabil, hăhăielile din sală. Ei, alea au fost așa, niște râsete cristaline de copil pe lângă reacția acestui bizon. Fiți atenți!

I-a arătat el… Bărbat adevărat, nu panaramă. Tot consilier PSD, fost la PNG, la smardoii lui Becali. Întâmplător, Bădulescu a fost avocatul bodyguarzilor lui Becali. Uite că și micile spirite se întâlnesc pe undeva, nu doar alea mari.

Dar destul, destul cu gălăgia! Gata, că s-a supărat doamna dirigintă! Măi, potoliți-vă, că vă trimit la colțul de rușine! („Vă rog frumos să încetați! Vă faceți de râs cu toții, indiferent din ce partid sunteți!”, a cerut primarul Gabriela Firea. - n.r.).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri