Un bărbat din Vaslui s-a sinucis asezându-se în fața trenului care venea spre el

Data actualizării: Data publicării:
tren in gara
Biletele de tren s-ar putea scumpi. FOTO: Agerpres

Un bărbat rămas neidentificat s-a sinucis duminică dimineață, asezându-se în fața unui tren, sub privirile mai multor oameni.

Victima avea aproximativ 50 de ani, informează Vremea Nouă.

Potrivit martorilor, bărbatul a stat ascuns într-un tufiș până când trenul Inter Regio Galați-Iași 1831 a plecat din gara Vaslui. Când garnitura s-a apropiat de el, bărbatul a ieșit din tufișuri și s-a așezat pe calea ferată. Decesul a survenit imediat, iar pentru victimă medicii care au sosit la fața locului nu au mai putut face nimic. A fost demarată o anchetă pentru a se stabili condițiile în care s-a produs incidentul.

“În jurul orei 09.45, ISU Vaslui a intervenit în municipiul Vaslui cu o ambulantã de Terapie Intensivã Mobilã încadratã cu echipaj medical si paramedical pentru acordarea primului ajutor unei persoane de sex masculin, în vârstã de aproximativ 50 ani, ce a fost lovitã de trenul IR 1831 ce se deplasa dinspre Galati spre Iasi. Din nefericire, persoana prezenta leziuni incompatibile cu viata, medicul de la fata locului constatând decesul. Circumstantele producerii evenimentului sunt în curs de cercetare de cãtre organele abilitate”, a transmis purtãtorul de cuvânt al ISU Vaslui, citat de Vremea Nouă.

Editor web: V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri