Tânără atacată și rănită grav de un pitbull. Jandarmii au încercat să prindă câinele, dar au fost și ei atacați

Data actualizării: Data publicării:
pitbull agresiv
Foto: GettyImages

O tânără din Alba Iulia fost atacată de un pitbull, în timp ce încerca să-și apere cățelul cu care ieșise la plimbare. Femeia a ajuns la spital, cu răni grave, iar cățelul ei a fost omorât, informează Mediafax.

ACTUALIZARE 17:15Câinele agresiv care a atacat și a mușcat o tânără, în Alba Iulia, în timp ce aceasta încerca să-și apere cățelul, a fost prins, sâmbătă.


Incidentul s-a produs joi seara, iar soțul tinerei povestește, într-o postare pe Facebook, că pitbull-ul, care avea zgardă și care probabil a scăpat de sub supravegherea stăpânului, a apărut brusc lângă soția sa, care se afla la plimbare cu câinele lor, în apropierea blocului și s-a repezit la acesta, mușcându-l.

Tânăra a încercat să-și apere cățelul și l-a luat în brațe, moment în care câinele agresiv a sărit la ea și a mușcat-o de mână, picior și cap.

Mai multe persoane care au fost martore la incident au sunat la poliție.

Citiți și: 
Câinele agresiv a fost prins sâmbătă, după ce a atacat încă un cățel însoțit de stăpânul său. Proprietarul este cercetat de polițiști

„La incident a ajuns primul un echipaj de poliție. O doamnă cu un câine mic a fost atacată de un câine de talie medie, agresiv, care a mușcat câinele doanmei, pe care l-a și omorât și i-a sărit doamnei la umăr și picior. Jandarmii au încercat să prindă câinele, dar au fost și ei atacați, iar ulterior câinele a fugit”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Adela Toma, purtătorul de cuvânt al IJJ Alba.

Aceasta a mai spus că deocamdată nu a fost identificat stăpânul câinelui agresiv, iar animalul a fost căutat până în jurul orei 23.00, dar nu a fost găsit.

Editor web: Mihnea Lazăr

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri