Câinele agresiv care a atacat o tânără joi seara apoi i-a omorât cățelul a fost prins sâmbătă. Proprietarul este cercetat de polițiști

Data actualizării: Data publicării:
pitbull getty
Foto: GettyImages

Câinele agresiv care a atacat și a mușcat o tânără, în Alba Iulia, în timp ce aceasta încerca să-și apere cățelul, a fost prins, sâmbătă, iar proprietarul este cercetat de polițiști, informează Mediafax.

Polițiștii din Alba Iulia au reușit să prindă câinele care a mușcat joi seara o tânără în vârstă de 29 de ani, în timp ce aceasta încerca să-și apere cățelul cu care ieșise la plimbare.

Potrivit IPJ Alba, a fost identificat și proprietarul câinelui agresiv, un bărbat de 35 de ani, din Alba Iulia, care s-a prezentat, sâmbătă, la poliție și a anunțat că și-a pierdut câinele.

„Câinele este din rasa Pitbull și era deținut cu documente legale și înregistrat la poliție. Din păcate, între timp, câinele a mai atacat un cățel care era pe stradă cu stăpânul său. Cățelul a fost rănit. Proprietarul lui urmează să se prezinte la poliție pentru a depune plângere”, a declarat Luminița Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Polițiștii continuă cercetările pentru neluarea de către proprietar a măsurilor de prevenire a atacului canin.

Tânăra în vârstă de 29 de ani, din Alba Iulia, a fost atacată de pitbull, în timp ce încerca să-şi apere căţelul cu care ieşise la plimbare. Femeia a ajuns la spital, cu răni grave, iar căţelul ei a fost omorât.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri