Sari la conținut

Trafic blocat pe centura de vest a Ploieștiului în urma unui accident

Un accident rutier a avut loc pe centura de vest a Ploieștiului, în urma unui accident în care au fost implicate trei autovehicule: un camion încărcat cu sare şi două autoturisme. În acest moment traficul pe DN1, pe centura de vest a Ploieștiului, este blocat. 

image2

Foto: Alexandra Tudose

La această ora circulația a fost oprită pe DN1, relația Ploiești - Brașov la kilometrul 62 plus 200 de metri pe centura de vest a municipiului Ploiești din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule. Pentru o oră traficul s-a desfășurat îngreunat pe un fir alternativ pe ambele sensuri, dirijat de polițiști, însă la această oră pentru a se permite punerea pe roți a autocamionului implicat traficul va fi oprit pentru jumătate de oră. Din această cauză traficul ușor sub 3.5 tone a fost deviat spre municipiul Ploiești, iar traficul greu peste 3.5 tone a fost deviat pe centura de est a Ploieștiului”, a explicat Cătălin Bocai de la Centrul Infotrafic.

Accidentul a avut loc în zona unui pasaj şi a unui sens giratoriu din apropierea unui centru comercial. 

Șoferul unuia dintre autoturismele implicate în accident a rămas blocat în mașină. Bărbatul este conștient, iar medicii de pe ambulanţa de terapie intensivă mobilă au reuşit să-i pună o perfuzie.

Alte cinci persoane aflate în autovehiculele implicate în accident au fost evaluate medical, iar starea lor nu este gravă. Şoferul camionului are răni minore la mâini.