Tristan Tate le cere judecătorilor să îl elibereze pentru că tocmai a devenit tată și nu și-a văzut copilul

Data publicării:
Frații Tate rămân în arest preventiv
Frații Tate rămân în arest la domiciliu. Foto: Profimedia Images

Frații Tate au fost din nou la DIICOT, joi, unde procurorii le-au verificat telefoanele și laptopurile în ancheta de trafic de persoane, viol și spălare de bani. De dimineață au fost aduși cu duba de la Arestul Central si a fost o nouă ocazie ca influencerii britanici să susțină că sunt victimele justiției din România. După ce s-au plâns de condițiile din arest, și-au schimbat strategia. Încearcă orice metodă să iasă din spatele gratiilor. Tristan le-a cerut judecătorilor să îl elibereze pentru că a devenit tată și nu și-a văzut copilul.

După opt ore de stat la sediul DIICOT, cei doi frați britanici se întorc în Arestul Capitalei, unde își ispășesc pedeapsa.

La ieșirea din clădire, unul dintre ei le-a spus jurnaliștilor: „În America, dacă ești bogat, ei cred că ești actor. În Londra, dacă ești bogat, ei cred că ești om de afaceri. În România, dacă ești bogat, cred că ești criminal”.

Totodată, Tristan Tate s-a plâns de faptul că arestul îi distruge reputația pe care și-a creat-o de-a lungul timpului. Tot el le-a cerut judecătorilor să îl elibereze pentru că în urmă cu o lună a devenit tată și nu a putut să își vad copilul nou-născut.

Andrew și Tristan Tate vor rămâne în arest preventiv, a decis, miercuri, Curtea de Apel Bucureşti. Decizia magistraţilor este definitivă. În arest rămân şi două tinere - Luana Alexandra Radu (o fostă poliţistă) şi Georgiana Manuela Naghel (iubita lui Andrew Tate) - acuzate că îi sprijineau pe cei doi în activitatea lor infracţională.

Pe lângă un avocat din România, fraţii Tate au fost consiliaţi în sala de judecată de o avocată din SUA, care a apărat de-a lungul timpului mai multe vedete de la Hollywood, printre care pe Mike Tyson şi Chris Brown.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri