Ultimele imagini postate pe pagina de Facebook a Alexandrei, cu câteva zile înainte de tragedie

Data actualizării: Data publicării:
alexandra 1

Alexandra Măceșanu cânta la chitară, dansa și învăța bine. Alexandra a avut încredere în oameni. În șoferul pe care l-a rugat să o ducă la Caracal. În polițistul care i-a răspuns atunci când a sunat să ceară ajutor. Alexandra a fost un copil vesel, căruia îi plăcea să râdă și care purta cu mândrie costumul popular.

Alexandra era mereu înconjurată de prieteni și cu zâmbetul pe buze. Despre copila de 15 ani din localitatea Dobrosloveni, oamenii spun că era muncitoare, silitoare și se implica în activități care i-au adus respectul prietenilor, al colegilor și al profesorilor. Era un copil exemplu. Lua lecții de chitară, iar rezultatele de la școală au fost mereu exemplare, spun profesorii. Alexandra studia științele sociale la Liceul Mihai Vitezul din Caracal și a absolvit clasa a noua cu o medie de peste 9.

Andreea Emanuela Matei, fosta profesoară a Alexandrei: Stătea în prima bancă, era un copil cuminte, retras, cu bun simț, respectuos, cu medie mare, nu am decât cuvinte de laudă. Tot timpul am văzut-o așa mai retrasă și mă surprinde cât curaj a avut. Fetița asta pentru mine e un erou.

-Era la dansuri populare, a venit de sărbători, era într-un grup național. Au venit, ne-au cântat cu chitarele frumos de sărbători. O fetiță superbă.

Așa își petrecea Alexandra sărbătorile de iarnă. Îi placea să cânte, să danseze și să îi bucure pe toți cei din jurul ei. Făcea parte și dintr-un ansamblu de dansuri populare, alături de care a câștigat numeroase premii.

Alexandrei îi placea portul popular. Din când în când, pleca la concursuri în ţară, cu toţi colegii de trupă. Iar alteori se distrau în vacanțe împreună.

În postarea de pe Facebook din 21 iulie, Alexandra radiază de fericire. Ea și cu prietenii săi din ansamblul de dansuri se distrau la piscină. Trei zile. Atât a a trecut de la fericita zi pe care Alexandra a petrecut-o împreună cu oamenii dragi și îngrozitoarea zi de miercuri, când a fost răpită în Caracal.

Editor web: Alina Popescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri