Un avion TAROM s-a întors din drum după ce un geam s-a fisurat

Data actualizării: Data publicării:
tarom

Momente tensionate pentru pasagerii cursei aeriene Bucureşti Barcelona, care a decolat joi dimineaţă pe pe Aeroportul Otopeni. Avionul s-a întors după aproape o oră de zbor, după ce pasagerii au constatat că unul dintre geamurile cabinei se fisurase. Avionul a revenit la Aeroportul Otopeni la 9.59, iar pasagerii au fost debarcaţi. TAROM arată că decizia comandatului respectă procedura stipulată în manualul de zbor al aeronavei. Potrivit reprezentanţilor companiei, pasagerii primesc asistenţa acum şi vor decola spre Barcelona în jurul orei 12, cu o altă aeronavă. Avionul Boeing 737 avea 105 pasageri la bord.

161029_A310_TAROM_RETRAGERE_04_INQUAM_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un avion Tarom cu destinaţia Barcelona, având 105 persoane la bord, a revenit joi dimineaţă pe Aeroportul Henri Coandă din Capitală, la aproximativ o oră de la decolare, din cauza unui geam fisurat.

Potrivit FlightRadar24, avionul abia ieșise din spațiul aerian al României și se afla în cel al Serbiei când a fost semnalată problema.

"Decizia comandatului respectă procedura stipulată în manualul de zbor al aeronavei. Siguranţa pasagerilor nu a fost pusă în pericol nicio clipă. Aeronava a aterizat în deplină siguranţã pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, pasagerii au fost debarcaţi, primesc asistenţã la sol şi vor decola în scurt timp către destinaţia iniţială", anunţă compania Tarom, care îşi cere scuze pentru inconvenient.

Conform reprezentanţilor Companiei Naţionale de Aeroporturi Bucureşt, avionul a aterizat în siguranţă, potrivit News.ro.Pasagerii se află în terminalul aeroportului, în zona de îmbarcare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri