Un tunisian căutat de autoritățile din Italia pentru trafic de droguri a fost prins pe Aeroportul „Henri Coandă”

Data publicării:
aeroportul henri coanda
Un tunisian căutat de autoritățile din Italia pentru trafic de droguri a fost prins pe Aeroportul „Henri Coandă”. FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Un bărbat din Tunisia, în vârstă de 43 de ani, pe numele căruia autorităţile italiene au emis un mandat de arestare pentru trafic de droguri, a fost prins în Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport „Henri Coandă”, transmite News.ro.

Poliţia Română a anunţat vineri, că în Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport ,,Henri Coandă” a fost depistat un bărbat, de 43 de ani, cetăţean tunisian, căutat în baza unui mandat european de arestare, emis de autorităţile din Italia.

„Pe numele acestuia, autorităţile din Italia au emis, la data de 16 septembrie 2019, un mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunii de trafic ilicit de droguri şi substanţe psihotrope. Bărbatul a fost reţinut şi apoi predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov. Ulterior, acesta va fi prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, în vederea dispunerii măsurilor legale”, a transmis Poliţia Română.

Sursa citată a menţionat că Biroul Sirene România a solicitat Biroului Sirene din Italia traducerea mandatului european de arestare şi transmiterea acestuia către Parchetul de pe Lângă Curtea de Apel Bucureşti, procedura de executare a mandatului european de arestare fiind în curs de desfăşurare.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri