Un bărbat a fost jefuit de 118.000 de euro și 125.000 de lei, bani pe care îi ținea acasă într-o cutie de plastic

Data publicării:
masina de politie
Foto: INQUAM Photos/George Călin

Poliţiştii din judeţul Maramureş anunţă că au deschis un dosar penal şi fac verificări după ce un bărbat a sesizat telefonic faptul că din locuinţă i-au fost furate două sume mari de bani. Conform reclamaţiei păgubitului, persoane neidentificate i-au sustras 118.250 de euro şi 124.300 de lei, scrie News.ro

Conform datelor furnizate de oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş, furtul a fost sesizat telefonic, în cursul zilei de joi, 23 august.

„La data de 23 august a.c., poliţiştii din Şomcuta Mare au fost sesizaţi telefonic de către un bărbat de 44 de ani din oraş, cu privire la faptul că, persoane necunoscute ar fi pătruns în locuinţa acestuia şi ar fi sustras 118.250 de euro şi 124.300 de lei. Având în vedere cele sesizate, la faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, formată din poliţiştii din Şomcuta Mare, ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi un tehnician criminalist, în vederea efectuării de investigaţii”, anunţă IPJ Maramureş.

Potrivit presei locale, bărbatul jefuit de hoți este administratorul unei societăți comerciale din Germania și ținea banii în casă, într-o cutie de plastic.

Cercetările au loc în cadrul unui dosar penal care vizează comiterea infracţiunii de furt.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri