Un tânăr de 23 de ani a murit după ce s-a aruncat în fața unui tren plin cu călători

Data publicării:
Garnitura de tren
Un tânăr s-a sinucis aruncându-se în fața trenului. Foto: Arhivă Digi 24

Tragedia a avut loc în noaptea de joi spre vineri, în județul Neamț. Tânărul a venit cu mașina până în apropierea căii ferate și după ce a parcat, a așteptat trenul, după care a recurs la gestul sinucigaș. Nu a avut nicio șansă. Circulația feroviară a fost blocată timp de 45 de minute, informează Agerpres.

Potrivit anchetatorilor, tânărul este din localitatea Trifeşti, iar accidentul a avut loc în localitatea Horia, județul Neamț. El s-a aruncat în fața unui tren plin cu călători. Nu se știe ce anume l-a determinat pe bărbat să recurgă la gestul sinucigaș. S-a

"În urma cercetărilor preliminare efectuate de poliţişti a rezultat că trenul Interegio, care circula pe ruta Bucureşti - Suceava Nord, ar fi surprins şi accidentat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Trifeşti, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor. Din nefericire, echipajul medical sosit la faţa locului a declarat decesul tânărului", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri