Cadavrul ars găsit pe câmp la Domnești este al unui bărbat care lucra ca zilier în construcții

Data publicării:
scena crima
Anchetă la fața locului într-un caz de omor. FOTO: Captură video

Persoana găsită carbonizată pe un câmp din Domneşti era un bărbat de 42 de ani, care lucra ca zilier la mai multe imobile aflate în construcţie din zona respectivă, potrivit primelor cercetări efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, împreună cu procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

„Trupul neînsufleţit a fost ridicat de medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei”, informează Biroul de presă al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Ilfov transmis.

Organele de urmărire penală continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, urmărirea penală fiind în competenţa exclusivă a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

O persoană carbonizată a fost găsită, luni, pe un câmp din apropierea localităţii Domneşti, informează Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov.

„La data de 19 decembrie, în jurul orei 14,52, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov a fost sesizat de către un bărbat cu privire la faptul că, pe câmp, în apropierea localităţii Domneşti, se află o persoană arsă, carbonizată”, arată sursa citată.

La faţa locului s-au deplasat în cel mai scurt timp poliţiştii oraşului Bragadiru, pentru cercetări.

Potrivit IPJ Ilfov, la faţa locului au fost trimişi criminalişti şi poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri