Cine este tânărul care și-a dat jos pantalonii pe scena de la Eurovision. Un ministru ucrainean îl numește "idiot"

Data actualizării: Data publicării:
Vitalii Sediuk

Vitalii Sediuk, bărbatul care și-a dat jos pantalonii pe scena de la Eurovision, în timp ce Jamala, câștigătoarea ediției din 2016, interpreta o melodie riscă cinci ani de închisoare, potrivit unui oficial al guvernului ucrainean, citat de The Telegraph.

Tânărul în vârstă de 28 de ani a urcat pe scenă înfășurat în drapelul Australiei și și-a dat pantalonii jos în fața camerelor de filmat, înainte să fie oprit de pază și dat jos de pe scenă.

Într-o postare pe Facebook, ministrul de Interne ucrainean, Arsen Avakov, l-a numit pe farseur "un idiot" și a afirmat că acesta a fost reținut pentru 72 de ore, urmând să fie judecat pentru "huliganism". Dacă va fi condamnat, Vitalii Sediuk riscă să primească o amendă sau să fie pedepsit cu închisoare până la cinci ani.

Sediuk nu este la prima abatere de acest gen. În 2014, bărbatul a fost arestat în Los Angeles, după ce a intrat într-o altercație cu Brad Pitt, la o premieră de film. "Nebunul încerca să își bage fața în prohabul meu, așa că l-am lovit de două ori în ceafă", a povestit ulterior Brad Pitt.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fost jurnalist, Vitalii Sediuk a încercat să îi agreseze și pe Bradley Coopeer sau Will Smith și s-a băgat sub rochia actriței America Ferrara. Iar anul trecut, Sediuk a încercat să o sărute cu forța pe Kim Kardashian și să o ia în brate pe Gigi Hadid, care l-a bătut în fața paparazzilor.

"Fac toate astea pentru atenție. Cu cât primesc mai multă atenție, cu atât îmi pot exprima mai bine opiniile", a declarat el pentru BBC anul trecut, fără să spună însă clar care sunt opiniile pe care vrea să le exprime.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri