Cum sună prognoza meteo în Rusia: „Condițiile de vreme sunt ideale pentru lovituri nucleare împotriva NATO”

Data actualizării: Data publicării:
Vladimir Soloviov
Vladimir Soloviov, propagandistul Kremlinului. Foto: Profimedia Images

Meteorologul rus Evgheni Tișcoveț a vorbit, recent, în emisiunea propagandistului Vladimir Soloviov, spunând că prognoza meteo arată „condiții ideale” pentru lovituri nucleare împotriva țărilor NATO, relatează Newsweek.

„Astăzi, vremea este ideală pentru a lansa lovituri nucleare împotriva țărilor NATO. Curenții de aer sunt direcționați în moduri netradiționale, nu de la vest spre est, ci de la est spre vest. Norii Radioactivi călătoresc spre țările care trimit armament și mercenari să lupte împotriva țării noastre”, spunea Tișcoveț în emisiunea lui Soloviov.

„Moartea oamenilor noștri n-ar trebui să fie prețul victoriei. Ar trebui să mergem mai departe cu un nou nivel de escaldare”, a continuat el.

Vladimir Soloviov, „bufonul curții” de la Moscova, e cunoscut pentru amenințările pe care le face frecvent în emisiunea sa de propagandă de pe televiziunea rusească. Soloviov vorbește des de bombardamente nucleare împotriva țărilor NATO, iar recent a vorbit inclusiv de atacarea Bucureștiului cu arma atomică.

La doi ani de război sângeros al Rusiei împotriva Ucrainei, oficiali ruși și propagandiști deopotrivă continuă să amenințe constant NATO și Ucraina cu folosirea armei atomice. Inclusiv dictatorul Putin a făcut o referire la folosirea armei nucleare în cel mai recent discurs al său.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri