De la rochie mini roz la rochii transparente cu cizme înalte. Sanna Marin a atras toate privirile la un festival de muzică din Helsinki

Data actualizării: Data publicării:
Sanna Marin in rochie roz
Sanna Marin a atras toate privirile la un festival de muzică din Helsinki. Foto. Instagram

După ce a pierdut alegerile și a divorțat, fostul premier finlandez Sanna Marin a decis că e momentul unei relaxări. Așa că a mers la un festival de muzică din Helsinki, unde a atras privirile cu ținutele sale.

Sanna Marin a atras toate privirile cu ținutele sale - de la o rochie mini roz, până la rochii transparente, asortate cu cizme înalte și tocuri groase, după cum se vede în fotografiile postate pe Instagram, unde are un milion de urmăritori.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Este prima vacanță de vară adevărată după destul de mult timp", a comentat ea. Atunci când a fost aleasă prim-ministru, la doar 34 de ani, Sanna Marin devenea cel mai tânăr șef de guvern din lume.

Deși lăudată pentru activitatea sa de politician, ea a stârnit numeroase controverse în ceea ce privește stilul său de viață.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri