Video Imaginile cu un curier care livrează mâncare pe bicicletă, cu apa până la brâu, în Brooklyn, au ajuns virale

Data publicării:
curier în ploaie in brooklyn
Un curier pe bicicletă a continuat să livreze mâncare în Brooklyn, în ciuda inundaţiilor. Imaginile cu el au ajuns virale. FOTO: Captură Twitter

Imaginile cu un curier care a continuat să meargă prin apă, în Brooklyn, în timpul inundațiilor, pentru a ajunge la adresa de livrare, au atras reacţii aprinse pe Twitter.

Bărbatul care livrează mâncare a fost surprins în Brooklyn în timp ce se chinuia să traverseze o stradă inundată, cu bicicleta pe care era agăţată sacoşa cu comanda.

Gestul bărbatului i-a surprins pe trecători şi a atras atenţia celor care au văzut imaginile cu el și care acum vor să afle cine este pentru a-l recompensa.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mai mulți utilizatori Twitter au reacționat furioși, susținând că imaginile evidențiază condițiile de muncă precare pentru șoferii angajați la aceste companii de livrare. 

"Este mai ușor să ne imaginăm un sfârșit al lumii decât un sfârșit al capitalismului", a scris unul dintre ei, scrie Newsweek. Un altul a susținut că se pare că "diviziunea dintre cei care slujesc și cei care sunt slujiți se va accentua și din cauza schimbărilor climatice".

La rândul ei, Carlina Rivera, consilier în New York, a scris: "Dacă este prea periculos pentru dumneavoastră (să ieșiți afară - n.r.), este prea periculos și pentru ei (curierii - n.r.). Nu comandați online în seara asta."

Bilanțul deceselor provocate de inundațiile care au făcut ravagii în nord-estul Statelor Unite, după furtuna tropicală Ida, a ajuns la 49. Cele mai multe victime sunt în New Jersey, urmat de New York. Victime au fost raportate și în Pennsylvania, Maryland și Virginia.

New York-ul s-a trezit șocat după ce a fost măturat de cele mai grave inundații din ultimul secol. În cartierele Manhattan, Queens și Brooklyn apa a înecat oameni care locuiau în apartamente modeste în subsoluri.

Guvernatorii din New York şi New Jersey au cerut locuitorilor să rămână acasă, în timp ce echipajele lucrau pentru a curăţa drumurile şi a restabili serviciile de metrou şi legăturile feroviare care deserveau milioane de rezidenţi.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri