Adolescenta dispărută în Malaezia a murit de foame. Poliţie: "Nicio suspiciune de act criminal"

Data actualizării: Data publicării:
adolescenta malaezia

Adolescenta franco-irlandeză, al cărei corp a fost descoperit într-o râpă din Malaezia după 10 zile de căutări, a murit din cauza unei hemoragii interne cauzate de lipsa de hrană, a declarat joi poliţia locală, citată de AFP.

Nora Quoirin, în vârstă de 15 ani, a suferit de "foame" şi a decedat în urma unei "hemoragii gastro-intestinale", a declarat reporterilor Mohamad Mat Yusop, şeful poliţiei din statul Negeri Sembilan, aflat la sud de capitala Kuala Lumpur.

"Pentru moment nu există nicio suspiciune de act criminal", a adăugat el pe baza concluziilor autopsiei.

Adolescenta cu nevoi speciale dispăruse în noaptea de 3 spre 4 august, imediat după ce sosise împreună cu familia la complexul hotelier Dusun Resort.

Complexul este situat la aproximativ 70 de kilometri sud de capitală, la marginea junglei, în apropiere de Seremban, capitala statului Negeri Sembilan. O fereastră a fost găsită deschisă în pavilionul în care era cazată familia Norei.

Poliţia a continuat să trateze cazul ca pe o dispariţie, în timp ce rudele fetei evocaseră în ultimele zile ipoteza unei răpiri.

Adolescenta a murit probabil la două - trei zile după dispariţia sa, a declarat Mohamad Mat Yusop.

"Nimic nu indică faptul că a fost violată", a completat el.

Trupul gol al acesteia a fost descoperit marţi într-o râpă, la aproximativ 2,5 kilometri de complexul hotelier, după 10 zile de căutări intense care au implicat sute de oameni, elicoptere şi câini.

sursa: Agerpres

Editare Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri