Anchetă a poliției spaniole după dispariția misterioasă a unei tinere care începuse o relație cu un traficant columbian cunoscut online

Data publicării:
marta

Anchetă de amploare în Spania după ce, în urmă cu o lună, o tânără de 25 de ani a fost dată dispărută. Acum, iubitul ei de pe internet, un columbian de 37 de ani, condamnat în trecut pentru trafic de droguri, a făcut o mărturisire terifiantă.

Poliția spaniolă caută rămășițele tinerei Marta Calvo, de 25 de ani, după ce traficantul columbian Jorge Ignacio Palma, 37 de ani, pe care l-a cunoscut pe internet, a mărturisit că a ucis-o, a tăiat-o în bucăți pe care le-a aruncat apoi în mai multe containere pentru gunoi, potrivit abc.es.

Traficantul s-a predat autorităților după ce a fost dat în urmărire în cazul dispariției tinerei.

Marta a dispărut pe data de 7 noiembrie, imediat după ce și-a programat o întâlnire cu bărbatul cunoscut pe un site matrimonial, cu care avea o relație amoroasă virtuală, în casa pe care acesta o închiriase lângă Valencia.

Poliția era deja pe urmele traficantului, pentru că Marta fusese văzută în apropierea locuinței acestuia. În plus, în seara în care avea întâlnire cu Palma, în casa acestuia, Marta i-a trimis mamei sale un mesaj care conținea locația ei.

Se pare că după crimă Palma ar fi plecat în Italia, țară în care a fost condamnat în urmă cu mai mulți ani pentru trafic de cocaină. S-a întors, însă, în Spania și la presiunile familiei s-ar fi predat poliției.

Palma era deja vizat într-o anchetă legată de moartea suspectă a unei prostituate, în luna aprilie. Acesta a murit după ce a suferit convulsii puternice, la câteva momente după ce columbianul a părăsit camera în care se afla.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri